Thumbnail Caption

WELKOM OP Onze PAGINA!!

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, hebben wij onze uiterste best gedaan om een nieuwe prins te vinden, echter dit is ons voor het nieuwe seizoen niet gelukt. Alle activiteiten zullen op de gebruikelijke wijze plaats vinden. Onze focus ligt dit jaar op de jeugdraad onder leiding van een jeugdprins(es). Wij hopen dat jullie ondanks de afwezigheid van een prins, de carnaval in Ittervoort toch een warm hart zullen toedragen en in grote getalen aanwezig zult zijn bij onze activiteiten. De kaartverkoop van de revue en ons programma zal spoedig worden bekend gemaakt.

Sinds enkele jaren leefde het carnavalsgevoel weer op in het dorp. En natuurlijk geld nog altijd: "hoe meer zielen , hoe meer vreugde". Iedereen is welkom, of je nu alleen maar de optocht toejuicht, of alle dagen overal aanwezig bent, Jong of oud, het maakt niet uit.Het is een feest voor ons allemaal. Het is ieder jaar ons streven de carnaval in Ittervoort levendig te houden, en hoewel dit in een kleine gemeenschap niet altijd gemakkelijk is, zetten we er iedere keer weer met volle moed en optimisme de schouders onder.

Vaste items zullen weer in 2020 terugkeren, en uiteraard nieuwe, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen. Heb je leuke ideeën, of zou je ons graag willen meehelpen, neem dan uiteraard contact met ons op. Samen staan we altijd sterker en maken we er een dolle boel van.